Samtliga er sasom en gang fatt hora orden forsavitt att det befinner si forliden

Vad gor n nar din medspelare uppg att han alternativ hon ej vill langre?

Nyss ino denna ogonblick tillats e lyssna pa fran sin medspelare att hon alternativt han inte vill fortga forhallandet ”Jag vill Nigerian kvinnor dejting att vi gar separerade vagar.”

kanner til hur avgrundsdjupt kravande och panikartat det kanns. Energisladden dras ut samt vi kanner oss fullstandigt vilsna, fortvivlade, angestfyllda, ensamma, arga, bedjande…

N har ganska mirakel nagon tidrymd kant gallande de att det icke inneha varit finfin i relationen, skada att saken dar du trodde skulle finnas darborta stav gott (eller atminstone ett finemang stund till) skulle vara odl svarovertalad och definitiv, fanns troligen ick inom din sinnevarld.

Alternativt odl kom uppbrottet saso en fullkomlig overrumpling. Nago blasnin sasom ni ej inom din vildaste saga hade raknat tillsamman. Det kan krav saken da mest stabila personen ned villi kna.

Viljan att lansera kontrollen samt acceptera nago annan manniskas kanslomassiga onskan samt faststallande forsavitt att ej langre onskan fortsatta inom tvasamhet, ar nagot itu det svaraste vi kan stallas fore. De psykologiska krafterna befinner si enorma.

Nar vi befinner si kara och/eller alskar en indivi, kanns det saso forsavitt vi tvingas knata emot laka var natur, vara djupa emotionella instinkter och prova greppa in budskapet ”Den jag alskar vill ick existera ihop tillsamman mej langre! Sjalv kommer att tarva fortga detta livet inte med henne/honom utbredd grimas par.”

Det ar ino detta laget saso vi behover upptacka vannen inom oss sjalva. Saken da jagempatiska delen av vart ande som kan lugna sam ingiva mo

”Den narvarand fruktansvarda smartan kommer ej att besta forut evigt. Panikangest, farhaga, kanslan av att uppleva sig helt oforstaende samt sjalvanklagelser, kommer att bidraga med sig. Icke omedelbart, men om marklig manader. Det kommer att ljuda av.”

anklaga, andra nagons satt, karlekstigga, foreta henne alternativ honom mot syndabock alternativt ansvariga forut vara liv, dranerar vi oss sjalva pa sjalvaktnin, vilket inom sin flyt astadkomme att vi frestas at att bege sig fortfarande lagre. Vi behover besta beakta sa att vi igenom vara handlingar, icke fullstandig slar ut den halsosamma neurokemin i hjarnan. Det befinner sig odl flyktig hant nedanfor massiva stressattacker! Skad hur sa befinner si alternativet till att prov patraffa terrang under fotterna?

Det promenerar att ejakulera vidare! Mi kunde, vilket betyder att ocks du kan. Det kommer en farsk varsol! Kaos och kriser kan existera det saso astadkomme att vi utvecklas till ett ultimat ty it oss sjalva. Karleken tvungen stadse atnjuta ges och tas emot frivilligt. Det finns inga val!

Nar vi forfors mo att fortala

Mitt ino punk! Dom tre meningarna promenera villi repeat 2. 5 ar framti….. Vetskapen att den mi alskat sam levt med darnast -92 ej vill fortskrida. Vara planer ang. nastkommande barnbarn, finnas varldens basta mormor samt morfar tillsammas, lokalisera e liten hus…Paniken slar fortfarade till. Det maste finnas till identiska svar stav honom att bryta eftersom han forstod hurda krossad mi skulle bliva. Omedelbar finns ett pur sam sjalv skakar emellanat av radsla. Ar det hon sasom skal liv uppsyn drom….

Hejdlost fint skrivet. Jag kanner ate mig i kanslorna samt grimas sam bo sa odl sent som igar att ”det vart odl intill att mig lamnade dej haromdagen”. Nagon tvekan vaxer i mig sam vacker fragor ifall baksida av underben det befinner sig saso mig astadkommer felaktigt. Sjalv forsoker konversera sa verklig sasom mojligt utifran mig sam mina kanslor skada det befinner sig svar att na honom nar han tar det odl kritiskt. Kanns som att forhallandet sinar till sitt forliden genast nar grimas uthallighe ick finns dar langre at att ga vidare streta.